BejelentésPellet Kandallók
Zöld-energiával, a tiszta levegőért!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
Víztakarékosság

A honlapon a Víztakarékosság jegyében, most akciót indítunk. 50% víz meg takarítás,részletek a vízmegtakarítás menüpont alatt!! Aki e-mail címen igényel ajánló számot, az ingyenesen regisztrálhat a NuovaEnergia Club oldalán. Ajándékba kapja teljesen ingyen a következőt: Az Öko-Kit-et ajándékba adjuk neked is, hogy megtedd az első lépést. FELEZD MEG A VÍZDÍJAT! Az Öko-Kit Tartalma: 5 db. Alacsony áteresztésű adagoló (2.2 GPM = 8 liter/perc) csaptelepekhez. - 24X1 standard méret - külső és/vagy belső menetes - a beépített adagolókapszula kiszedhető és beilleszthető a design csapvégekbe (pl. antikolt réz) is. 1 db. KEY ONE szerelő és karbantartó kulcs. - könnyű ki és beszerelés - vízkő eltávolítása 1 db. Alacsony áteresztésű adagoló zuhanyzóhoz. - 8 liter/perc vízáteresztés - a vízmelegítéshez szükséges energia ráeső része is megtakarítható - könnyű beszerelhetőség - kb. 150kg-al kevesebb CO2 kibocsátás évente egy háromfős család esetén. - kb. 50%-os vízdíj és csatornadíj megtakarítás. - A vízmelegítéshez használt energia (gáz, villanyáram) ráeső részének megtakarítása. - Piacvezető vízkőellenes szisztéma vegyszerek nélkül. Az Öko-Kit máshol nem beszerezhető és cégünk nem értékesíti. Az Öko-Kit Klubunk tagjainak ajándék!


Miért jó a pellet?

PELLET, A PRAKTIKUS ÉS MAGAS HŐHOZAMÚ FŰTŐANYAG

A fa pellet a ma elérhető "legzöldebb" energia!

Ha támogatni szeretnéd a tiszta levegőt katt ide:


Ökonomikus és Gazdaságos
Átlagosan 2 kg fahulladékból előállított pellettel lehet 1 m3 földgázt kiváltani, ami mindössze 80 Ft - ba kerül. Ebből az következik, hogy a ma elérhető legolcsóbb automata fűtési rendszer a pellet fűtés!

Környezetbarát
A füstgázok nem csak a széntüzeléshez viszonyítva bizonyultak rendkívül környezetbarátnak, de még a hagyományos fatüzelésű kazánokhoz képest is alacsony a káros anyag kibocsátás ( CO < 200 mg/m3).

A földgáz és a kőolaj árak drasztikus emelkedése miatt ismét divatba jöttek a fatüzelésű kazánok, amit a technikai fejlesztések, újítások is elősegíthetnek.

A hagyományos fatüzelésű kazánok mellet igen nagy sikernek örvend a hazánkban nemrég bevezetett pellet égető kazánok. Nagy előnyük a komfort és a kényelem! Míg a hagyományos kazánokba kézzel kell beadagolnunk a tüzelésre szánt eltérő méretű fatuskókat, addig a pellet égető kazánba a szabvány méretű pellettet egy adagoló automatikusan továbbítja az égőfejhez. Így az égés folyamatos és emberi beavatkozást nem igényel.

A pelletet fa fűrészporból állítják elő nagy nyomással, cilinderes géppel préselve, mely hossza 1,5-2 cm, átmérője 6 mm lehet. Az ilyen típusú fűtőanyag jellegzetességei a tömörség és a magas kalória tartalom. (4.000-4.500 kcal/kg).
A pellet nedvességtartalma kiemelkedően alacsony (kevesebb, mint 10-12 %), egyenletes sűrűsége a fűtőanyag szabályozhatóságát biztosítja. A fapellet előállítása kizárólag hántolt, száraz fa alapanyagból történhet; nem kerülhet bele kéreg, vagy egyéb hulladékanyag, tehát ez egy környezetbarát termék.

A pelletégetők működése:
A pellet a szállítórendszerről csőből vagy csúszólapos töltőaknából hullik a parázságyra. Egy másik szerkezetben csiga tolja alulról vagy oldalról a lángtérbe. A lehulló pellet zavarhatja az égést és egyetlen elosztású is lehet, de a 15 kW-nál kisebb teljesítményű berendezéseknél az nem okoz gondot. Az alulról betáplált tüzelőanyag lassan közelíti az égésteret,a pelletágy szimmetrikusan épül fel.
Nincs szükség a hamumentesítéshez sem motorra, sem mechanikára, erről ugyanis gondoskodik a folyamatos pelletáramlás, amely a hamut az égéstér peremére, onnan a hamukamrába löki. A fapelletet befúvott forró levegő vagy elektromos kerámiapatron gyújtja meg. A füstgáz hőjét csőrendszeren keresztül hőátvevő lemezek irányítják a fűtőtestbe. A csövek épített ún. turbulátorokkal a füstgázban előidézett örvénylés növeli a hőcsere-teljesítményt.

A pellet készülékek használata rendkívül kényelmes, akár több napon keresztül felügyelet nélkül működtethető. A legújabb generációs szinoptikus panel garantálja akészülék autonómiáját, elektromosan vezérli a kályha működését, igény szerint napi három program írható a heti programozó órába.
Ez a megoldás garantálja a fűtés folymatosságát és valóban a praktikum és a komfort legmagasabb élményét nyújtja: hazaérve kellemes érzéssel léphet be lakásába.Egy 100 m²-es lakást kb. 1500 m³ földgázzal lehet kifűteni,melynek kb. 1100 EURO költsége a fűtési idényben; ugyanez a lakás kifűthető 2600 kg pellet-tel is, 660 EURO költséggel.

Az Acquatondo kandallók a hatékony fűtés mellett a fűtési költség csökkentését is garantálják.


A fűtési idény fűtési költségeinek összehasonlítása (Földgáz - Pellet) egy 100 m²-es lakás paraméterei alapján

Bővebb tájékoztatás:

Tel: 06/70/775-6467

e-mail: droszt.zsolt@gmail.com


Na és a tisztább levegőt az alábbira kattintva támogathatod!

Üzenetküldés
Minden kérdésre válaszolok!

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Kiss Péter [ 2010-01-31 22:26 ]

Tisztelt Droszt Úr!

Nagyon érdekesnek találom az Ön oldalát, le a kalappal. Rengeteg információhoz jutottam a honlapon. Németországban, Müchenben élek és egy 120 lakásos háztömbnek vagyok a tulajdonosa. Számításaim szerint 10-12 kazánra volna szükségem.
Kérem mellékeljen a fent adott címre árajánlatot küldeni, szállítási paraméterek megjelölésével együtt.

Tisztelettel:
Kiss Péter


Üzenőfal


Név:

Üzenet:SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!